Terugblik
 

Inkomende exchange: de F.F. of Saskatoon, Canada naar de F.F. of Limburg, Belgium van zondag 18 september tot zondag 25 september.
                                                                

(Hieronder een kort verslag van de exchange door ED  Edith Vrijens)

Na een onthaal in 3 tijden komen onze gasten terecht bij hun host.
Maandag krijgt een eigen invulling in overleg met de host.
Dinsdag: na een bewogen treinreis (!!!) komen we toe in Antwerpen! Sommigen zijn op tijd om het Rubenshuis te bezoeken, samen met de 'laatkomers'(-->trein!) bezoeken we een nieuw item: de Antwerpse Ruien. Die genieten vanaf nu zeker bekendheid in Canada!
Woensdag brengt ons naar kastelen in onze nabijheid. De lunch wordt uitgedeeld in de Jezuïtenberg; een uniek moment bij kaarslicht...
De schoonheid van de 'Grote Markt' van Brussel (donderdag) en een beetje shopping in de voormiddag; in de namiddag een bezoek aan het Atomium van buiten en van binnen. Prachtig!
Dan 'de' dag waar onze gasten om vragen: het 'Bastogne War Museum'. Zeer tevreden terug in de bus, die ons, via een ommetje, naar Durbuy rijdt.
De laatste volledige dag spenderen we in Tongeren (Gallo-Romeins Museum en shopping) en naar trouwe gewoonte: de Farewell Party waar enkele gifts worden uitgewisseld.

We hebben geweldige lieve en respectvolle mensen ontmoet! Hopelijk brengt de toekomst ons nog eens tesamen!
Jammer dat 5 leden een ongewenste bezoeker in hun bagage droegen: Covid! Hierdoor werd herhaaldelijk iemand belet voor deelname aan een dag...

ED: Edith

Hierbij enkele sfeerbeelden. Klik op de eerste foto om een groter formaat te bekomen.

  1. Officiële ontvangst van de  F.F. Saskatoon, Canada. te Riemst.
  2. Canadese ambassadors doen de Ruienwandeling te Antwerpen.
  3. Lunch in de Jezuïtenberg: een uniek moment bij kaarslicht...
  4. Wij bezoeken samen Brussel.