Maandelijkse bijeenkomst op 30 maart in "De Ploeg" te Diepenbeek.

Op Goede Vrijdag was het weer zo ver. Een 15-tal van onze leden kwamen samen in De Ploeg om er te praten over de laatste nieuwtjes. Zoals jullie weten zijn deze bijeenkomsten volledig vrijblijvend. Je komt als je wil, maar het geeft wel de kans aan zij die willen om er actuele informatie te vernemen.

Onze voorzitter Arthur had enkele dagen eerder de kans gekregen om een presentatie over onze organisatie te geven aan de leden van Kiwanis Hasselt, waar ook Carmen deel van uit maakt. Ze waren enthousiast en namen de documentatie en bookmakers in ontvangst. Nu maar hopen dat er ook concreet resultaat geboekt wordt en dat we er mogelijk leden bij krijgen.

Denver 19 - 27 juni

Sonja is volop bezig met de opmaak van het programma voor de inkomende journey van Denver in juni. Wat reeds vast ligt is het volgende:
- een uitstap naar Bastogne op zaterdag 23 juni met een bezoek aan het museum
- een bezoek aan de grotten van Kanne op woensdag 25 juni in de namiddag.
- verder is een dag in Tongeren gepland (Edith)
- en wordt bekeken of een bezoek aan het natuurhulpcentrum in Opglabbeek mogelijk is (Cecile). Ook het voorstel tot matching families is zo goed als klaar.

Europese Conferentie 7 - 10 juni

We vermelden ook de Europese conferentie van Friendship Force, die dit jaar van 7 tot 10 juni plaats heeft in Leuven. Onze zusterclub van Leuven is gastheer. Zij organiseert alles, maar kan natuurlijk altijd wel wat hulp gebruiken. Wie één of meerdere dagen hieraan wil deelnemen laat iets weten.
Donderdag 7 juni 19u: openingsdiner (50 eur)
Vrijdag 8 juni 09-17u: workshops + lunch (54 eur)
Zaterdag 9 juni 09u30: worshops + lunch (44 eur)
                           19u: farewell dinner (Sint Geertruiabdij 50 eur)
Zondag 10 juni 10u: closing + lunch (44 eur)

Mundo Mayo 7 - 13 juli

Ondertussen is er nieuws over de komst van de Mexicanen tijdens het groot verlof. De club van Mundo Mayo met 15 personen komt toe op zaterdag 7 juli en vertrekt terug op vrijdag 13 juli. Willy zal een programma uitwerken.
We zoeken hosting voor 3 koppels en 9 singles waarvan er wel enkele bereid zijn een kamer te delen.

Hierbij enkele sfeerbeelden. Klik op de eerste foto om een groter formaat te bekomen.

1. De eerste aanwezigen waren present om 18:00 uur.
  2. Meer goed volk.
  3. Sommigen waren wel héél uitbundig.
  4. Samenkomst op vrijdag 27 april.